Article content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Category: Uncategorized
Στρυμφόσπιτο WC

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                                         Νιγρίτα, 28-09-2017

     ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ                                                                                          Αριθ. Πρωτ:      596

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ¨ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΠΙΤΟ¨ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βισαλτίας στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016 και την υπ’ αριθμ 53/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προσκαλεί όποιον διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα να καταθέσει φάκελο στην Επιχείρηση για μία (1) θέση Παιδιάτρου για τις ανάγκες του Παιδικού Σταθμού ¨ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΠΙΤΟ¨ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας. Η πίστωση θα γίνει στο σκέλος των προϋπολογιζόμενων εξόδων της Κοινωφελούς Επιχείρησης χρήσης 2017 και συγκεκριμένα στον Κ.Α. 00.6117.01 με την ένδειξη «Αμοιβές και έξοδα διαφόρων τρίτων». Aνάλογες  πιστώσεις θα προβλεφθούν στον σχετικό κωδικό προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ
Ένας (1) Παιδίατρος Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2018 Παιδικός Σταθμός«ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΠΙΤΟ» 1/εβδομάδα 40 1400€ μικτά

ΑίτησηΤα απαραίτητα ζητούμενα προσόντα και κριτήρια επιλογής έχουν ως εξής:

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου
  • Φορολογική ενημερότητα
  • Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθ. 80 παρ. 2 του Ν.4412/2016)
  • Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών (Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας)
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος ή Βεβαίωσης  Ασκήσεως   ιατρικού επαγγέλματος.
  • Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Παιδιάτρου.
  • Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου.
  • Εκπλήρωση της υποχρέωσης άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας ή βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται.
  • Βιογραφικό Σημείωμα

Οι κατέχοντες τίτλων σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν Πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας με τους ημεδαπούς τίτλους.

Πέραν των παραπάνω δικαιολογητικών βασικό κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η οικονομικότερη προσφορά από τους ενδιαφερόμενους.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών ή δεν θα καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής.

Οι υπηρεσίες αφορούν την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Παιδικό Σταθμό «ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΠΙΤΟ».

Οι  ώρες επισκέψεων του Παιδιάτρου θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο μερών θα γίνει με σύμβαση ανεξαρτήτων υπηρεσιών και  για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 31η Ιουλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ¨ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΠΙΤΟ¨ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» μέχρι τις 06 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00  π.μ. στα γραφεία της Επιχείρησης .

Πληροφορίες στα τηλ: 2322 0 20314 & 20329 καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΕΛΙΑΜΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ